علل کلیه بزرگ چه هستند و چگونه به آن را درمان

علل کلیه بزرگ چه هستند و چگونه به آن را درمانعلل کلیه بزرگ و چگونه آن را درمان چیست؟ دانستن علل برای درمان این بیماری مفید هستند، بنابراین قبل از معرفی درمان، اجازه دهید ما برای اولین بار از علل را ببینید.

علل کلیه بزرگ چه هستند؟

کلیه بزرگ اشاره دارد به کلیه بزرگتر از اندازه طبیعی است که می تواند توسط بیماری های کلیوی و یا دیگر بیماری زمینه ای ایجاد می شود. سندرم کلیه پلی کیستیک، سنگ کلیه و هیدرونفروز یک طرفه از علل شایع کلیه بزرگ هستند.

بیماری کلیه پلی کیستیک: بزرگ کلیه یک علامت معمولی سندرم کلیه پلی کیستیک است، به عنوان کیست بسیاری از کلیه رشد وجود دارد.

سنگ کلیه: سنگ کلیه سپرده سخت در کلیه، که اکثر مواد معدنی و نمک است. اگر بلوک سنگ کلیه ادرار، این وضعیت می تواند ادم کلیه شود.

هیدرونفروز: در نتیجه از هیدرونفروز بزرگ شدن کلیه است. هیدرونفروز اشاره به این شرط که ادرار نمی تواند به داخل مثانه وارد کنید و به بالا و در کلیه.

چگونه برای درمان کلیه بزرگ شدن؟

1. درمان هیدرونفروز

با استفاده از فولی کاتتر یا لوله نفروستومی برای دور زدن انسداد و تخلیه مثانه، می تواند علامت هیدرونفروز را کاهش دهد.

2. درمان برای PKD

مدیریت علائم بیماران، کاهش کیست های کلیه و حفظ عملکرد کلیه ها: برای درمان PKD، باید جنبه های مختلف شامل. به همین دلیل، ما دوست داریم که به معرفی پزشکی میکرو چینی Osmotherapy که مطابق به این شرایط. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این درمان، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد به شما کمک کند. ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

3. درمان سنگ کلیه

دو راه برای درمان سنگ کلیه وجود دارد: سنگ شکنی به شکستن سنگ یا مصرف دارو به تجزیه سنگ کلیه.

آیا پاسخ شما می خواهید به شما کردم؟ اگر نه، انجام مردد به دکتر آنلاین ما تماس بگیرید و یا ترک پیام به ما نیست، ما در اینجا در حال انتظار برای شما کمک کند.

:: برچسب‌ها: درمان بیماری مزمن کلیه، کلیه بزرگ، علل کلیه بزرگ چه هستند و چگونه به آن را درمان ,
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 بهمن 1393 | نظرات ()